Joost Callens: “89 stapdagen en 2600 kilometer brachten mij tot mijn kern”

“In weze draait het allemaal om liefde. Dat is alles.”Joost Callens, ceo Durabrik

Joost Callens wandelde enkele maanden geleden bij Durabrik naar buiten. Om 89 stapdagen en 2600 kilometer later terug te keren.

Met een rugzak vol mooie herinneringen. En met mooie levenslessen waar we allemaal iets uit kunnen leren.

In deze editie van de Story Club Podcast vertelt de ceo van Durabrik over zijn caminotocht naar Santiago de Compostella.

Hoe langer ik luisterde naar Joost zijn persoonlijke verhaal hoe meer universele boodschappen ik vond in zijn avontuur.

Zijn verhaal overstijgt het vluchtige genot van het moment zelf. Het is een verhaal over vallen en weer opstaan. Over kwetsbaarheid als kracht. Over schoonheid. Over liefde.OVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

De host: Raf Stevens, story-expert
Meer interviews hier.

Naar de podcastOVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennis